Marturisi dupa Cursul de Adept  

Posted by scoalamisterelor in , , , , ,

Cuvinte reprezentative pentru cursul de Adept sunt “Casa dulce casa

Initierea a reprezentat pentru mine revenirea la “acasa”  spirituala. Aceast sentiment de  revenire a fost atat de puternic punandu-si amprenta intr-un mod neasteptat si profund, aducandu-mi bucuria si pacea dupa care tanjeam. Era ceva ce imi lipsea si  nu gasisem. Sufletul fiind intr-o pemanenta cautare si o dorinta pentru a constientiza, intelege  si defini acel ceva. Dupa inceperea studiului in cadrul scolii am realizat ca aceste lucruri imi erau cunoscute si familiare, avand doar nevoie de cineva sau ceva ca sa le aduca la suprafata sa se manifeste in planul constient si fizic.

Caracterul practic si eficienta tehnicilor ma ajuta in tot ce trebuie sa fac in viata de zi cu zi, ajutandu-ma sa vad, sa inteleg si sa accept in acelasi timp lucruri pe care inainte nu eram capabil a le vedea. Pot sa vad si sa simt cum o alta latura a spiritualitatii mi s-a dezvoltat.

Desi cursul de adept este doar prima initiere, a reprezentat un pas urias pentru dezvoltarea personala atat materiala cat si fizica.

Costica  – Cluj

Dupa cursul de Adept ma simt un pic altfel, adica vad mai clar, mai luminos,parca mi-as fi spalat ochelarii murdari, emotiile sunt parca mai puternice. Ma simt mai protejata si mai bine. Ma bucur foarte mult ca am trait aceasta experienta.

Sunt bucuroasa si fericita ca si altii vor simtii aceleasi lucruri pe care le traiesc si simt ... urmand cursurile oferite.
Adriana – Sibiu

Cursul a fost plin de informatii valoroase, organizate intr-o structura completa si interactiva, viitorul adept devenind astfel pregatit pentru experienta spirituala a initierii, odata primita acesta fiind capabil s-o valorifice pe deplin.

Cursul de Adept reuseste sa rupa monotonia si superficialitatea din randul majoritatii cursurilor de spiritualitate din Romania.

Pentru mine, personal,  acest curs  este o incununare a eforturilor de evolutie spirituala ceea ce ma face sa-mi doresc sa particip la cat mai multe cursuri ale Scolii Luminii Interioare.

Multumesc pentru efortul facut de a ne aduce aceasta informatie si a o oferi publicului larg.

Cosmin - Brasov

   Se pot parcurge urmatorii pasii de informare pentru o decizie mai adecvata si conforma cu ralitatea, senimentele, dorintele, necestiatile proprii si Voia Divina :

  1. Trebuie sa te decizi ca doresti acest lucru citind Descrierea Cursului de Adept in Marea Fraternitate a Luminii Albe.
  2. Puteti vedea cum arata Manualul pentru Cursul de Adept
  3. Vizionati prezentarea Video a Cursului de Adept si al Scolii Misterelor. La care va rugam sa ne spuneti parerea pe care o aveti participand la mini chestionarul de un clik
  4. Citeste Marturisirile celor care au participat la Cursul de Adept.
 Pasi pentru inscriere la Cursul de Adept:

Sunt in detaliu pe Pagina pentru Inscriere la Cursul de Adept in Marea Fraternitate a Luminii Albe.

This entry was posted on sâmbătă, ianuarie 02, 2010 at sâmbătă, ianuarie 02, 2010 and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comentarii

Trimiteți un comentariu

add this

Creative Commons License
Copyright 2009 - Scoala Misterelor by Raul Petrisor is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Romania License.