Cursul de Adept cu initiere in Marea Fraternitate Universala a Luminii Albe  

Posted by scoalamisterelor in , , ,

Cursul de Adept cu initiere in 
Marea Fraternitate Universala a Luminii Albe

 Motto “ A sti ”


‘Cuvantul Initiere provine de la doua cuvinte de origine latina, in = in, si ire = a merge; prin urmare, este inceputul sau procesul de a intra in ceva. . . In acest caz este procesul de a intra intr-un nou stagiu al vietii spirituale. . . Fiecare initiere marcheaza un ritual de trecere si calatorie a focului interior si transmitere a acestuia de la un pol la altul, realizand o uniune crescanda cu tot ce este viu si cu tine insuti.’ -- Alice Bailey

Initerea este un Ritual Foarte Puternic care deschide cai pentru noi inceputuri si potente pentru implinirea misiunii personale
. Ritualul de initiere a fost transmis din timpuri ancestrale fara intreruperea liniei initiatice. Programul Adept este unul dintre cele mai vechi de pe planeta, este o cale unica de a deveni mai conectat la Lumina, de a mari contactul cu ierarhia de lumina. In pregatirea ta pentru initierea in Adept, acest curs si program te va ajuta sa: accesezi energii si informatii pe care le vei putea folosi in viata zilnica, pentru a mari accesul, cantitatea si calitatea Luminii si energiei cu care lucrezi, precum si o crestere la nivele mai elevate ale intelegerii si cunoasterii.

Adept initiationInitiera in Adept este o initire in planul fizic, personala,  pentru a intra in  Marea Fraternitate Universala a Luminii care aduce in planul fizic pentru adept cele mai inalte nivele ale luminii si cunoasterii astfel incat vei avea de zece ori mai multa energie si lumina, pentru a fi folosite de catre adept in munca depusa. Toti maestrii spirituali care au pasit pe aceasta planeta au trait experienta acesti initieri fizice. Chiar si Isus Hristos  si Maestrii Luminii au primit initieri in plan fizic - in consecinta initierea fizica este o conditie necesara pe treapta evolutiei spirituale.

Initierea de adept este unul dintre cei mai importanti pasi pentru marirea potentelor. Este dispnibila pentru toti aceia care au nevoie si vor sa paseasca pe acest nivel al dezvoltarii spirituale. Acest program va ofera modalitati si tehnici de marire a potentelor si protectiei, marind abilitatile personale de zece ori astfel incat poti sa iti indeplinesti misiunea personala si contractul cu Divinitatea.

Initierea in Adept urmeaza dupa auto-initierea pe care orice lucrator al luminii  o are deja. Cursul de Adept si Initerea oferita iti da posibilitatea si oportunitatea de a te implica ca si lucrator al luminii in cadrul Marei Fraternitati Universale a Luminii, pentru Ierarhia de Lumina, Divinitate si Umanitate, oferidu-ti procedee, metode si tehnici de marire a potentelor, protectiei, cunoasterii, pentru a-ti indeplini scopul si misiunea pesonala. Invataturile primite in cadrul acestui program sunt invataturile si  cunoastrea metafizica  a scolilor spiritual  ancestrale si nu religioase sau dogmatice.

Toti Adeptii reprezinta partea fizica a Ierarhiei de Lumina. Aceasta numindu-se Marea Fraternitate Universala a Luminii. Sub aripa protectoare a Ierarhiei de Lumina, Initierea in Adept devine o parte integranta a fortei manifestate de Ierarhia de Lumina. Adeptul va servi in unul din cele 12 consilii impreuna si alaturi de Maestrii Luminii. Oricine  poate participa la cursurile de Adept. Cel care este chemat pentru aceasta intiere va sti ca este pregatit cand va simti chemarea interioara pentru a face acest pas. Pentru a participa in acest program si  initiere va trebui sa ceri Ghizilor care predau si tin aceste cursuri sa fii initiat. Cererea ta va fii adusa la cunostinta Ierarhiei de Lumina printr-o meditatie speciala. Daca esti pregatit poti participa in cadrul ceremoniei si primi initierea. Aceasta este unul dintre cei mai importanti si profunzi pasi, o importanta decizie pe calea spirituala pe care o poti face si care te va ajuta la marirea potentelor, calitatilor precum intelegerii si cunoastrii personale pentru ridicarea si elevarea la un nivel spiritual superior.

Initierea in Adept este un Ritual Ancestral care a fost folosit de catre mistici, shamani, si toate scolile de spiritualitate de pe Terra. Cursul de Adept este  predat de catre un Ghid membru in Marea Fraternitate Universala a Lumini care a trecut prin  aceasta initiere fizica si a primit o pregatire la cele mai inalte standarde ale Scolii Luminii Interioare si ale celei de a Saptea Scoli de Spiritualitate Din Muntii Stancosi care au oferit aceste initieri pe plan international inca din 1976.

In cadrul Mari Fraternitati Universale a Luminii sunt trei nivele de initiere fiecare marcate printr-o initiere fizica in concordanta cu necesitatile si lectiile pe care trebuie sa le invatam. Fiecare dintre aceste intieri si trepte de evolutie pe aceasta cale a cunoasterii aduce o marire considerabila a potentelor, contactului cu Divinitatea si entitatile ei de lumina, a cunoasterii si intelegerii mai aprofundate, o crestere a responsabilitatii, precum si posibilitatea de a fi in folosul Divin si a Umanitatii.

1. Adept: este prima din cele trei initiri. La aceste nivele devii asociat in permanenta legatura cu Ierarhia de Lumina accesand si primind potente si energii intr-o cantitate mult mai mare decat inainte. Asimilezi invataturii fundamentale pe baza carora functioneaza scolile de spiritualitate.

2. Profesor: La acest nivel esti pregatit pentru a deveni Lector si Invatator in serviciul Luminii si in folosul Umanitatii, esti indrumat in tainele ascunse ale cunoasterii care sunt accesibile numai celor initiati. Tainele si Misterele care sunt vechi de mii de ani iti sunt predate pentru a fi folosite in beneficiul Umanitatii. Profesorii lucreaza sub directa coordonare a unui Ghid.

3. Ghid: Ghidul reprezinta si este puterea Spirituala si Divina manifestata in forma fizica. Necesita un efort desavarsit pentru a deveni Ghid. Acest pas este cel mai dificil. Ghidul iubeste tot si toate fara exceptie si este in totalitate la dispozitia Ierarhiei de Lumina, in aplicarea Voii Divine in toate planurile si cerurile.

Adeptul este o cale a auto-perfectiunii si a auto-cunoasterii 

Prin programele oferite in cadrul scolii se studiaza :Pentagrama
  1. Ezoterismul
  2. Incepe studiul ezoterismului ( incepe pregatirea pe caile Kabbalei, studiul ritualurilor si ceremoniilor magice )
  3. Pregatirea in cadrul acestei scoli de spiritualitate contine metode, procedee si tehnici, seminarii dezvoltate pe cinci arii de dezvoltare si perfectionare
  • Raza Metatronica si Marea Munca  (Adam Kadmon-activarea AND-ului)
  • Cunoasterea ezoterica(studiul Kabbalei si Hermetismului)
  • Terapia si evolutia personala (terapia prin lumina laser, terapia razelor galactice, reiki, hipnoza, NLP, masaj, etc)
  • Dezvoltarea calitatilor si capacitatilor paranormale - shamanice (programe si  daruri spiritual-nivelul de baza si intensiv, studiul shamanismului)
  • Cunoasterea si intelegerea ritualurilor  si ceremoniilor  magice (ceremonial master 1, fundamentele magiei, Shiva Lingam, practicarea ritualurilor zilnice, intelegrea ceremonialurilor si ritualurilor magice in mod practic)
  • Oferirea de servicii si terapii spirituale si aplicarea cunostintelor dobandite la acest nivel
Initierea in Adept este oferita in mai multe locatii de cateva ori pe an. Adeptul este un lider al entitatilor de lumina si al fortei divine a scolii spirituale. Ei reprezinta imaginea publica a scolii de spiritualitate prin munca si serviciile oferite.

Initierea si pregatirea in Adept 
 
In cadrul cursului de Adept vom discuta structura si rolul Lumilor Spirituale, relatia care o avem cu ele precum si planul Divinitatii pentru Umanitate. Alte subiecte atinse sunt :
  • Structura si rolul lumilor spirituale si relatia noastra cu ele
  • Cele 12 dimensiuni planetare  si 7 spirituale
  • Structura Ierarhiei de Lumina, Arhanghelii si Maestrii Luminii si relatia noastra cu acestia
  • Harta Universului extinsa pana la EN-SOF
  • Modalitati de Influentare a egoului si descoperire personala
  • Cele 10 perceptii sau simturi – 5 fizice si 5 spirituale
  • Meditatia arborelui vietii/vizualizare
  • Practicarea unor ritualuri : cercul magic, crucea kabbalistica, etc
  • Ritualuri shamanice,kabbalistice si gnostice
  • Purificarea ego-ului negativ
  • Kabbala Universala-dezvaluirea unor secrete si ritualuri  ancestrale
  • Metode si procedee sacre de protectie si comunicare cu Lumina Tatalui Ceresc
  • Planul Divinitatii pentru Umanitate
  • Capacitatea Umanitaii de a se Indumnezei
  • Procedee de comunicare cu ghizii spirituali
  • Meditatia sanctuarului
Acest program te va ajuta sa accesezi si sa aduci energii  superioare pe care le poti folosi in munca depusa si in viata zilnica.

Cateva dinte  beneficiile  si privilegiile ale acestei initieri sunt :
  • Imbunatatirea contactului direct cu Dumnezeu, Arhangheli si Maestrii Luminii
  • Alinierea cu Voia Divina si Legile Universale
  • Posibilitatea eliminarii Orgoliului si a negativitatilor care izvoresc din acesta
  • Abundenta spirituala si fizica din serviciile oferite si munca depusa cu Lumina
  • Marirea potentelor de cel putin zece ori in comparatie cu cele dinaintea initierii pentru imbunatatirea muncii depuse in folosul Divinitatii si al Luminii
  • Primirea a patru noi ghizi, trimisi direct de catre Tatal Ceresc si  Maestrii Luminii, pentru a te invata si a te ajuta in evolutia spirituala
  • O marire considerabila a Protectiei si Indrumarii Divine atata timp cat vei face voia lui Dumnezeu pe aceasta planeta
Cursuri necesare pentru participarea la Saptamana Cunoasterii 1 (programul pentru profesori)
1.      Programul Adept -public     
2.      Geometria sacra –public
3.      Calatoria in astral-public     
4.      Lucru cu energia la nivel de baza – numai pentru adepti
5.      Pregatirea pentru activarea AND-ului (cele 24 de legaturi eterice, este necesara o bagheta magica cu cristal) – numai pentru adepti
6.      terapie prin metodele luminii laser -public
7.      Darurile Spirituale la nivel de baza -public-foarte recomanadat pentru adepti
8.      Maestru de Ceremonii -numai pentru adepti

 Contacteaza un Ghid pentru a ti se transmite aceste nemaipomenite Cunoasteri si Invataturi si pentru a deveni Adept deplin in Marea Fraternitate Universala a Luminii si parte integranta din Ierarhia si Planul Divin.

 
Se pot parcurge urmatorii pasii de informare pentru o decizie mai adecvata si conforma cu ralitatea, senimentele, dorintele, necestiatile proprii si Voia Divina :
  1. Trebuie sa te decizi ca doresti acest lucru citind Descrierea Cursului de Adept in Marea Fraternitate a Luminii Albe.
  2. Puteti vedea cum arata Manualul pentru Cursul de Adept
  3. Vizionati prezentarea Video a Cursului de Adept si al Scolii Misterelor. La care va rugam sa ne spuneti parerea pe care o aveti participand la mini chestionarul de un clik
  4. Citeste Marturisirile celor care au participat la Cursul de Adept.
 Pasi pentru inscriere la Cursul de Adept:

Sunt in detaliu pe Pagina pentru Inscriere la cursul de Adept in Marea Fraternitate a Luminii Albe.

This entry was posted on miercuri, decembrie 09, 2009 at miercuri, decembrie 09, 2009 and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comentarii

Trimiteți un comentariu

add this

Creative Commons License
Copyright 2009 - Scoala Misterelor by Raul Petrisor is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Romania License.