Prezentare online a cursului de Adept  

Posted by scoalamisterelor in , , ,
Scriptul chatului din timpul prezentarii.Va asteptam parerea despre prezentarea aici.

http://scoalamisterelor.blogspot.com/2009/12/opinie-despre-prezentare-online.html  Se pot parcurge urmatorii pasii de informare pentru o decizie mai adecvata si conforma cu ralitatea, senimentele, dorintele, necestiatile proprii si Voia Divina :
  1. Trebuie sa te decizi ca doresti acest lucru citind Descrierea Cursului de Adept in Marea Fraternitate a Luminii Albe.
  2. Puteti vedea cum arata Manualul pentru Cursul de Adept
  3. Vizionati prezentarea Video a Cursului de Adept si al Scolii Misterelor. La care va rugam sa ne spuneti parerea pe care o aveti participand la mini chestionarul de un clik
  4. Citeste Marturisirile celor care au participat la Cursul de Adept.
 Pasi pentru inscriere la Cursul de Adept:

Sunt in detaliu pe Pagina pentru Inscriere la Cursul de Adept in Marea Fraternitate a Luminii Albe.

This entry was posted on miercuri, decembrie 30, 2009 at miercuri, decembrie 30, 2009 and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

2 comentarii

Anonim  

De cate ori incerc sa vad aceasta prezentare, nu merge. Unde mai exista prezentarea, poate reusesc totusi sa o vad undeva?

8 iulie 2010, 04:30

Prezentarea on-line a cursului de adept va fi reprogramata, iar inregistrarea va fi repostata pe blog. Pentru informatii privind cursul de adept puteti accesa

http://scoalamisterelor.blogspot.com/2010/01/manual-penturu-cursul-de-adept.html

sau

http://scoalamisterelor.blogspot.com/2009/12/cursul-de-adept-cu-initiere-in-marea.html

Daca sunteti din Cluj, puteti participa la seriile deschise care se tin o data pe luna, sau la worksop-urile de meditatii ce se tin in fiecare Dumineca.
Daca doriti mai multe informatii scrieti un mail.

9 iulie 2010, 14:49

Trimiteți un comentariu

add this

Creative Commons License
Copyright 2009 - Scoala Misterelor by Raul Petrisor is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Romania License.