Imbolc Webbinar  

Posted by scoalamisterelor in ,

Dragi colegi,

Am placerea de a va invita sa luati parte la o conferinta on line despre IMBOLC, urmatoarea sarbatoare celtica din Roata Anului, care se va tine marti, 24 ianuarie, de la ora 21.
Chiar daca sarbatoarea efectiva se va celebra in grup la Bucuresti pe 1 februarie, participarea la conferinta va ofera posibilitatea de a intelege ce reprezinta Imbolc-ul si de a-l celebra, daca doriti, individual, din orice parte a tarii (participantii la conferinta vor primi si un ritual individual).
Voi reveni cu invitatii pentru cei interesati.
Participarea la conferinta este gratuita.

Imbolc-ul este sarbatoarea in care se celebreaza lumina si se onoreaza aspectul de Fecioara al Zeitei, fiind o perioada a purificarilor si a noilor inceputuri. E un moment extrem de vesel din Roata Anului, in care anticipam cu bucurie viitorul. De Imbolc o sarbatorim pe Brigita, care a fost cea mai populara dintre zeitele britanice si una din zeitele celtice triple. Ea este o divinitate a poeziei, fierariei si profetiei, dar si o zeita a nasterii si apei. Brigita a fost intotdeauna asociata si cu lumina sau cu focul.

Pentru a avea o imagine despre celelalte doua sarbatori care s-au celebrat deja in cadrul Scolii Misterelor, va rog sa accesati blogul.

http://darurileluminii.blogspot.com/2012/01/yule.html

http://darurileluminii.blogspot.com/2012/01/samhain.html

http://darurileluminii.blogspot.com/search?updated-min=2011-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2012-01-01T00:00:00-08:00&max-results=5

       Cu drag,
             Monica Danci
             Adept si profesor in cadrul Scolii Misterelor si Institutului Hermetic

Completati acest simplu formular de inregistrare
GRATUIT

This entry was posted on duminică, ianuarie 22, 2012 at duminică, ianuarie 22, 2012 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comentarii

Trimiteți un comentariu

add this

Creative Commons License
Copyright 2009 - Scoala Misterelor by Raul Petrisor is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Romania License.