Daruri divine  

Posted by scoalamisterelor

Daruri divine pentru dezvoltarea corpului de lumină

Corpul de Lumină este un termen pe care-l folosim pentru a descrie corpul spiritual, non-fizic, asociat cu iluminarea. În variatele legende despre Corpul de Lumină este scris că acesta conferă putere spirituală nelimitată, oferă abilităţile avatarurilor legendare, permite cuiva să se teleporteze, să existe în două locuri în acelaşi timp, să manifeste instantaneu, să menţină o conştiinţă psihică totală, să comunice telepatic, să se vindece pe sine şi pe ceilalţi, să sfideze legile fizicii.

Corpul de Lumină este definit ca un câmp de energie structurat, vibrant, din interiorul şi din jurul corpului fizic. Corpul de Lumină se dezvoltă normal pe măsură ce evoluăm spiritual. El se manifestă sub forma Sinelui Superior sau a Sinelui Divin, copleşind şi transformându-ne personalitatea şi ego-ul într-o formă divină de constiinţă.

Termenul „Corpul de lumină" sau „Corpul Curcubeu" îşi are originea în învăţăturile vechi ale budhismului tibetan, unde era numit „Jalu" sau „Jalus". În învăţăturile yoghine şi tantrice, acesta este numit „Corpul Vajra", „Corpul Diamantin" şi „Corpul Divin". În gnosticism şi neo-platonism, este vorba despre „Corpul Radiant". În tradiţia alchimică, Tăbliţele de Smarald îl numesc „Gloria întregului Univers" şi „Corpul Auriu", iar Paracelsus îl numeşte „Corpul Astral". În hermetică este numit „Soma athanaton", care înseamnă „corp nemuritor". În rosacrucianism, se foloseşte termenul „Corpul de Diamant al Templului lui Dumnezeu", în Egiptul Antic se numea „Akh" care înseamnă „fiinţă sau corp luminos".
Indiferent de modul în care Corpul de Lumină este atins şi dezvoltat, individul perfect este capabil să opereze în lumea obişnuită prin acest vehicul alterat al conştiinţei, care este dincolo de capacitatea umană normală. Pentru un individ, aceasta este etapa cea mai exaltată din dezvoltarea umană înaltă. Darul esenţial pe care-l primim ca rezultat al dezvoltării corpului de lumină este crearea uniunii dintre conştiinţa mai înaltă şi cea fizică, permiţând omului să existe ca fiinţă evoluată de conştiinţă mai înaltă.

În timpul acestui curs:
- Veţi primi instrumente prin care să accesaţi în siguranţă informaţii în mod rapid
- Veţi călători în cele 12 dimensiuni
- Veţi lucra cu elementele
- Veţi transforma structuri vechi şi nefolositoare în altele noi
- Veţi întări cantităţile personale şi veţi căpăta altele noi
- Vă veţi vindeca traumele din trecut
- Veţi cunoaşte şi echilibra energiile feminine şi masculine din interiorul vostru
- Veţi scăpa de blocaje emoţionale
- Vă veţi cunoaşte părinţii spirituali
- Veţi cunoaşte grupul de suflete din care faceţi parte
- Veţi învăţa să construiţi o Merkaba
- Veţi întâlni Maeştri Înălţaţi
- Veţi călători în tărâmurile arhanghelilor
- Vă veţi cunoaşte copilul interior
- Veţi învăţa să lucraţi cu visele
- Veţi lucra pe Axa Timpului

Locatie Online
Data 11.07.2012 Ora 21.30 Durata: 1 ora
Cost: Gratuit
Lector: Gabi Cartuta  gcartuta@yahoo.com 

Facebook event: http://www.facebook.com/events/316423835116914/

Inscriere
http://www.anymeeting.com/AccountManager/RegEv.aspx?PIID=EF53DB818149

Este un vebinar de prezentare a ceea ce se va face si invata in cadrul cursului "Daruri Divine pentru dezvoltarea corpului de lumină"

This entry was posted on joi, iunie 28, 2012 at joi, iunie 28, 2012 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comentarii

Trimiteți un comentariu

add this

Creative Commons License
Copyright 2009 - Scoala Misterelor by Raul Petrisor is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Romania License.