Somatopsihoenergetica CONSTANTIN SIMEON  

Posted by scoalamisterelor in


Invitatie 
Joi 9 februarie de la 21.00 la 22.00

Conferinta on-line gratuita

Cu
             In care sa vorbim despre tematica si scopul cursului pe care vi-l propun sa-l frecventati, curs ce se va desfasura in Bucuresti pe data de 24-25-26-27 februarie: 24.02 orele 17.30 – 21.00, 25.02 orele 10.00-19.00, 26.02 orele 10.00 – 18.00 atelier lucrativ (terapie de grup) ,27.02 orele 18.00 – 21.00.

                Cursul se numeste “Somatopsihoenergetica umana ca rezultat al dinamicii Spiritului” , si are drept scop si tinta, decriptarea unor metode si tehnici de autoanaliza si autovindecare. Fiind redat in forma terapeutica, fiecare participant va putea sa patrunda prin autoanaliza, in propriile structuri  profunde, intelegind, astfel, modul sau de functionare si reactionalitate la stimuli externi si la propria schema de viata. Intelegind acest mecanism de functionare va reusi sa-si regleze si decripteze , propriile pirghii ce-i vor redresa conduita mentala, emotionala, fiziologica si energetica, astfel incit, ii va fi foarte usor sa devina un tot functional armonic si evolutiv.
                Va propun ca in cadrul acestei conferinte sa facem o scurta incursiune in cuprinsul cursului pe care il puteti accesa din slide-ul expus pe ecran, si von insista, pe scurt, asupra citorva aspect din cuprins.
                Astfel, va propun ca tema de reflectare si pe baza careia sa puteti adresa intrebari, care este mecanismul alegerilor noastre si cum ne influienteaza el evolutia vietii noastre.

 “Suflarea de viata”

                O alta tema asupra careia sa dialogam se refera la Credintele noastre, care ne jaloneaza viata, care este maniera in care asimilam aceste credinte si modul in care reusim sa ne pliem pe ele.
                Un alt aspect asupra caruia va proprun sa poposim, se refera la rolurile pe care dorim sa le jucam in aceasta viata, si masura in care reusim sa le ducem la bun sfirsit.

 “Analiza psihosomatoenergetica”.

                 Spre finalul conferintei las la propunerea dvs. Subiecte de discutie legate de tematica cursului in concordanta cu aspectele expuse in curs.


Completati acest simplu formular de inregistrare
GRATUIT

This entry was posted on luni, februarie 06, 2012 at luni, februarie 06, 2012 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comentarii

Trimiteți un comentariu

add this

Creative Commons License
Copyright 2009 - Scoala Misterelor by Raul Petrisor is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Romania License.