Mesaj pentru 2012  

Posted by scoalamisterelor in ,


Mesaj Institutului de Hermetica pentru anul 2012,

In timp ce ne pregatim pentru noul an, sper ca toata lumea asteapta cu nerabdare alte obiective si proiecte pentru anul viitor. Inainte de incheierea acestui an, as vrea sa ma adresez Consiliului Institutului Hermetic si sa va impartasesc o parte din gandurile mele. 

Eforturile noastre au beneficiat de foarte multa atentie in acest an si nu pe nedrept… suntem o organizatie spirituala multi-dimensionala si fiecare dimensiune, aspect, conteaza. Va rog sa sustineti intr-adevar echipele noastre de Profesori si toti membrii Scolii noastre a Misterelor, in orice mod posibil. Haideti sa nu pierdem din vedere planul in ansamblul, dar nici proiectele Institutului Hermetic.
In primul rand, va rog sa-mi permiteti sa multumesc fiecarui membru al echipei pentru increderea acordata conducerii noastre si pentru efortul depus in dezvoltarea muncii de lumina, dedicata 
urmatoarei generatii de succes. Am ajuns foarte departe si foarte repede, in comparatie cu nesiguranta pe care o aveam la inceputul  anului.  Ne aflam in fata perspectivei de a obtine rezultate record pentru organizatia noastra si pentru umanitate.

Inaintea sfirsitului de an, suntem in pozitia in care am lansat mai multe cursuri, am cunoscut oameni noi, am descoperit lucruri noi, stabilit contacte si noi colaborari, am antrenat profesori noi si am inceput proiecte pentru a ne perfectiona in domeniul ezoteric.  Am privit cum echipa noastra s-a maturizat si si-a redobandit concentrarea. Fundamentul progresului nostru este sa stabilim un punct de vedere comun pentru evolutia de la o echipa “buna” la una “excelenta”, capabila de a impune noi standarde, mai inalte pentru comunitatile spirituale din Romania si Europa. 

Crestem pas cu pas la nivel international cu ajutorul enorm, sprijinul, implicarea si devotamentul unora dintre voi. Astfel, la inceputul noului an, primul curs pentru Adepti va fi tinut in Varsovia, Polonia urmand Spania, Italia, Olanda si poate Rusia. Am devenit intr-un timp foarte scurt standardul calitatii spirituale in domeniul vestic ezoteric si datorita acestui fapt vom face parte din Comitetul International de Lectori Esoterici Vestici in anul care va veni.

De-a lungul anilor, am fost implicat, alaturi de multe echipe bune si cateva excelente, in multe actiuni, iar concluzia este ca avem ocazia sa fim una dintre cele excelente. De-a lungul celor cateva saptamani ce au trecut, m-am gandit la aceste calitati si sunt de parere ca acum este momentul potrivit sa-mi impartasesc gandurile:

- Echipele bune incep foarte bine si repede, apoi cad in capcana status quo-ului, prabusindu-se peste linia de sosire.
Echipele excelente zboara peste linia de sosire avand viitorul ca si obiectiv, ducand limitele mai departe.
- Echipele bune sarbatoresc succesele individuale, cele excelente prezinta acele succese ca si exemple ale aspiratiei.
- Echipele bune alearga dupa cele mai bune metode de lucru; echipele excelente interpreteaza si executa cele mai bune metode de lucru in favoarea  obiectivelor definite strans, stabilind excelenta ca si status quo.
- Echipele bune implinesc asteptarile; echipele excelente nu rateaza nici o oportunitate. Sunt intotdeauna imbunatite consistent de-a lungul timpului. 

Astfel, intrebarea critica este cum ajunge o echipa buna una excelenta ? Simplu spus, transformand sarcina intr-o problema personala si, apoi lucrand pentru ca fiecare zi sa conteze, prin implicarea in cele 4 lumi kabalistice 100%, in modul in care ele pot sa influenteze scopurile personale, ale echipei si ale Institutului si chiar mai mult de-atat.

Mai clar, mi-ar place ca fiecare membru al echipei, profesor, sau membru al Institutului sa identifice acel lucru pe care il crede posibil pentru el, chiar daca pentru ceilalti nu este. Poate ca este un pas inainte, din punct de vedere administrative,  care ne ajuta sa devenim si mai organizati, sau poate lucrand din inima si cu iubire comunitatea noastra va avea mai multa pasiune.

Nu conteaza ce este, dar trebuie sa tineti minte ca totul incepe cu voi.

De asemenea, este foarte important, sa nu evitam lipsurile noastre din indemanare si cunoastere, ci sa le identificam si sa lucram asupra lor, sa le facem sa lucreze pentru noi, in asa fel incat minusurile noastre sa devina cele mai mari puteri si forte care ne imping.

Umanitatea are nevoie de noi, dar are nevoie de noi  cu potential si puteri depline,  cu indemanari si abilitati activate la maxim si, in acealasi  timp, echilibrate intre Justitie si Mila. Cu mintea si pasiunea astfel incat orice serviciu catre umanitate sa fie de la nivelul inimii (Tiferet), o frumusete perfecta care este echilibrata si ramane solida intre Cer si Pamant, pentru  a fi capabila sa aduca o lumina mareata pe Pamant, atat de mareata incat densitatea ei sa fie ce mai mare pe care o poate primi umanitatea pana in acest moment.

Noi, lucratorii luminii si razboinicii luminii, de orice culoare si trecut, suntem viitorul rasei umane deci haideti s-o cream mare si stralucitoare.

Intram intr-o noua realitate si mi-ar place ca voi toti sa fiti cu noi, sa impartasiti lumina, dragostea si cunoasterea. Anul viitor va fi o fereastra unde ne re-putem confirma ca suntem o echipa excelenta, si ca putem crea cursuri si mai inspirate si profunde pentru binele umanitatii. 

Astept cu nerabdare detalii despre succesele voastre.

Raul Petrisor,
Presedintele Institutului Hermetic de Studii, Cercetare,                 
Training si Dezvoltare Personala


Consiliul de Administratie al Institutului

This entry was posted on sâmbătă, decembrie 31, 2011 at sâmbătă, decembrie 31, 2011 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comentarii

Trimiteți un comentariu

add this

Creative Commons License
Copyright 2009 - Scoala Misterelor by Raul Petrisor is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Romania License.