Merkaba Floarea Vietii  

Posted by scoalamisterelor in ,


Institulul Hermetic de Studii, Cercetari, Training si Dezvoltare Personala
în colaborare cu
Tom de Winter
au plecerea de a va invita la seminarul Merkaba poarta catre dimensiuni 
5-6 Noiembrie in Bucuresti

Despre Tom de Winter  http://www.linko.org/

Tom de Winter a fost certificate official de catre Drunvalo Melchizedek ca si trainer-practicant in stravechea cunoastere a Geometriei Sacre. A calatorit peste tot in lume pentru a oferi workshop-uri despre Floarea vietii si Activarea MerKaBa.
Ca si perspectiva de dezvoltare a workshop-urilor de Floarea Vietii Tom a proiectat ateliere de lucru suplimentare cu privire la constiinta corpului şi Dezvoltarea starii Alpha.

Tom de Winter este detinaorul companiei Linko Management Consultancy TB. Tom a studiat Haptonomie autentica, Terapia cranio-sacrala si Stiinte sociale.
Ca trainer international Tom de Winter are o activitate remarcabila avand peste treizeci de ani de experienta de formare pentru companii si membri publici atat in tara lui cat si in strainatate. In cadrul workshopurilor sale isi ghideaza participantii in dezvoltarea lor pe plan mental, emotional si spiritual prin mijloace de lucru cu propriul corp.

Nu în ultimul rând, Tom de Winter găzduieşte seri (sesiuni) de inforrmare despre Copiii Indigo, in care părinţii şi profesorii au posibilitatea de a împărtăşi opiniile cu privire la educarea copiilor Indigo.

Despre MER KA BA
Daca ar fi sa analizam cuvantul Merkaba este alcătuit din trei silabe: Mer, Ka şi Ba. Aceste silabe-cuvânt vin din egipteana veche. Există mai multe pronunţii ale Merkaba, cum ar fi Merkabah, Merkava, şi Merkavah. Pronunţăm, de obicei, cuvîntul cu accentul căzând pe cea de a doua silabă: Mer-KA-ba.

Ce inseamna?
Mer se referă la o anumită calitate a luminii care era înţeleasă, în timpul celei de-a 18-a Dinastii a Egiptului, în urma reorientării religiilor către venerarea unui singur Dumnezeu al întregii creaţii. "Mer" era văzută ca două câmpuri rotindu-se în sensurii opuse, dar în acelaşi spaţiu. Aceste câmpuri sunt generate atunci când o persoană execută o serie de tipare specifice de respiraţie.
Ka reprezinta spiritul individual al persoanei.
Ba reprezinta realitatea fizică sau realitatea corpului în alte realităţi, unde spiritele nu au corpuri, Ba se referă la conceptele sau interpretarea dată realităţii, pe tărâmul unde ele există.

Ce este ?
  • Merkaba este reprezentat de un câmp de energii care se rotesc în sensuri inverse care este generat de rotirea unor forme geometrice specifice care influenteaza simultan atât spiritul, cât şi corpul. Este un vehicol care poate ajuta mintea, corpul şi spiritul să acceseze şi să facă experienţa altor planuri ale realităţii sau altor potenţialităţii ale vieţii. Si de asemeneea poate reprezenta o unealtă prin care oamenii îşi pot atinge propriul potenţial deplin.
  • Merkaba este un câmp de energie cristalină care este alcătuită din tipare specifice ale geometriei sacre care aliniază laolaltă minte, corp şi inimă. Acest câmp energetic creat prin geometria sacră, se extinde în jurul corpului, la o distanţă de cca 15 m. Aceste câmpuri de energie generate de geometrie se rotesc, în mod normal, în jurul corpurilor noastre îndeaproape şi cu viteza luminii.
  • Daca meditaţia Merkaba este realizată în mod corect, aceasta va integra, în mod fluid, aspectele feminin (receptiv) şi masculin (activ) ale minţii şi spiritului nostru.

Ce este meditatia Merkaba?
  • Meditaţia Merkaba este alcăuită dintr-un proces având 17 respiraţii, însoţit de mudre (poziţii ale mîinilor) care sunt esenţiale pentru o folosire corectă a Merkaba.
  • Prin activarea Merkaba prin intermdiul meditaţiei cu 17 respiraţii vom ajunge la un contact mai profund cu Sinele nostru Divin care ne va întări fiecare din aspectele vieţii.
Beneficii
Printre numeroasele beneficii in urma practicarii Meditatiei Merkaba amintim
- gestionare mai buna a stresului cotidian
- echilibrarea mentala si emoţionala,
- refacerea legăturii cu Sinele Superior si cu  Divinitatea,
- refacerea si echilibrarea minte-corp-inima
- echilibrarea aspectelor Yin si Yang in structurile proprii
- Posibilitatea experimentarii într-o ambianţă sigură şi protectoare a realitatilor si dimensiunilor Universului
- Deschiderea inimii si experimentarea Iubirii Divine Neconditionate

Despre Floarea Vietii

Ce este?

Floarea Vieţii reprezintă calea spre o renaştere/transformare a fiinţei, creaţie şi manifestare, formă şi conţinut, înţelepciune şi cunoaştere, adevăr şi realitate.
Simbolul Florii Vieţii se regăseste în multe din culturile din întreaga lume fie ele străvechi sau moderne - şi bineînţeles şi în România, mai ales în zona de nord a ţării – dar nu numai, în acest simbol se regăsesc toate elementele constitutive ale universului - pe care le numim "solide platonice".

Solidele platonice
Simbolul florii vieţii este considerat a fi ceva sacru, în multe din culturile din întreaga lume, fie ele străvechi sau moderne. în acest simbol se regăsesc toate elementele constitutive ale universului - pe care noi le numim "solide platonice". Simbolul poate fi folosit ca o metaforă care ilustrează legătura care există, în univers, între orice formă a vieţiii şi spirit.
In acest seminar, se studiază legătură existentă între solidele platonice şi corpul omenesc, ca şi natura conştiinţei. Aceasta nu doar că îl va aduce pe student la o înţelegere intelectuală a universului, ci şi la o luare la cunoştinţă, prin experienţă directă, a lui "Dumnezeu", ca şi la o senzaţie a legăturii care există cu Tot ceea ce este.
Solidele platonice sunt importante pentru faptul că ele se regăsesc în construcţia rudimentară a vieţii organice, ca şi în muzică, limbaj, în conştiinţa însăşi. în atelierul privind Floarea Vieţii, vom arăta cum aceste elemente constitutive ale vieţii, cunoscute sub numele de solide platonice, ne servesc drept scheme imuabile, tipare, prin care pot fi exprimate fundamentele vieţii - aşa cum se manifestă ea pretutindeni. O dată înţeles acest lucru, importanţa Florii Vieţii va răzbate ca o expresie total integrată a lui "Dumnezeu" sau a "Tot ceea ce este".

Beneficii
Prin învăţăturile oferite in cadrul acestui seminar despre geometria sacră, va facem legatura cu o cunoaştere esoterică străveche care a existat de mii de ani în întreaga lume. Aceste învăţături care se bazează pe geometria sacră, ilustrează, pentru emisfera stângă a creierului, faptul că nu există cu adevărat decât o conştiinţă unică, un singur spirit, un singur Dumnezeu, că facem cu toţi parte din această unime.
Prin intelegerea si integrarea acestui concept  si prin practicarea meditaţiei în 17 respiraţii merkaba rezultatul este acela de a ne face să resimtim şi să experimentam această unitate a tuturor formelor de viaţă. O dată trezite emisferele stângă şi dreaptă ale creierului către acest adevăr universal, inima va începe să pună acest adevăr în aplicare.
Este important să vedeţi şi să simţiţi limpede această unitate în fiecare aspect al vieţii voastre. Ambele părţi ale creierului încep să se mişte în armonie şi echilibru, iar acest fel de echilibru va ajuta inimii să se deschidă. Experienţa acestei unităţi universale va integra, de asemenea, inimă şi minte, ceea ce va face ca pacea şi echilibrul să fie întreţesute în toate structurile fiinţei noastre. Armonia şi echilibrul vor deschide ferestre în mintea, inima şi spiritul nostru. Fără a avea unitatea divină în interiorul nostru, arareori vom putea face ca aceste ferestre ale inspiraţiei să ne fie la îndemână. Unitatea interioară ne va deschide o anumită uşă, aflată în interiorul nostru, permiţând ca prana - această "energie a forţei vitale divine, echilibrate" - să pătrundă în cele mai intime canale ale fiinţei noastre fizice. Acest lucru se va afla la originea unui proces de vindecare şi întinerire interioară care ne va afecta corpurile fizic, emoţional şi spiritual.
Privind prin această fereastră a Florii Vieţii, vom fi provocaţi să ne unificăm minte, inimă şi spirit. Atunci când vom putea vedea, cu adevărat, orice formă a vieţii atât de îndeaproape, vom face ca divinul din vieţile noastre să fie mai puternic exprimat, putându-ne transforma realitatea înconjurătoare printr-o viziune a unităţii universale.

Persoane de contact

Mihaela Mihai
mondodent@yahoo.com
0722.306.716 

Raul Petrisor
Tel: 0748 856 601
E-mail: scoalamisterelor@yahoo.com
scoalamisterelor.blogspot.com/




This entry was posted on marți, septembrie 13, 2011 at marți, septembrie 13, 2011 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

1 comentarii

La adresa http://bijutierulmeu.ro/, gasiti singurul magazin on line care ofera simboluri din categoria Geometriei Sacre, respectiv Floarea-Vietii, Merkaba si multe altele.

13 octombrie 2011 la 21:56

Trimiteți un comentariu

add this

Creative Commons License
Copyright 2009 - Scoala Misterelor by Raul Petrisor is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Romania License.