RUGACIUNEA INGERILOR CELOR PATRU ELEMENTE  

Posted by scoalamisterelor in ,



       Doamne Dumnezeule Atotputernic, Creatorul Cerului si al Pamintului Tata indurator si atotstiutor, trimite-mi cei patru Ingeri ai Tai: Ingerul Pamintului, Ingerul Apei, Ingerul Aerului , Ingerul Focului . Pentru ca vointa Ta sa se manifeste prin mine.
       Fie ca Ingerul Pamintului sa preia toate deseurile corpului  meu fizic pentru a fi absorbite si transformate in sanatate si putere!Sa curete intregul meu corp pentru ca viata sa poata circula in abundenta in venele si arterele mele : Ca intreaga mea fiinta  sa fie alinata, degajata. eliberata,  pentru ca Imparatia lui Dumnezeu si Dreptatea Sa sa se infaptuiasca pe pamint iar Era de Aur printre oameni!
       Fie ca Ingerul Apei sa spele inima mea de toate impuritatile ! Pentru ca dragoastea dezinteresata sa se instaleze in inima mea si sa-mi aduca fericirea, bucuria si implinirea totala. Pentru ca inima mea sa fie limpede , cristalina, transparenta, pentru ca Imparatia lui Dumnezeu si Dreptatea Sa sa se infaptuiasca pe pamint iar Era de Aur printre oameni.
       Fie ca Ingerul Aerului sa purifice intelectul meu introducind in ea intelepciunea si lumina! Ca gindul meu sa devina patrunzator , clar, luminos, pentru ca Imparatia lui Dumnezeu si Dreptatea Sa sa se infaptuiasca pe pamint,iar Era de Aur printre oameni.!
       Fie ca Ingerul Focului , nimeni altul decit Ingerul Soarelui sa-mi sfinteasca Sufletul si Spiritul ! Fie ca Adevarul Absolut sa intre in fiinta mea intreaga! Ca sufletul si spiritul meu sa cunoasca viata eterna si sa fie lacasul Atotputerii Divine Creatoare, pentru ca Imparatia lui Dumnezeu si Dreptatea Sa sa se infaptuiasca pe pamint , iar Era de Aur printre oameni !
       Amin, Amin, Amin!
       Asa sa fie, asa sa fie, asa sa fie!

This entry was posted on duminică, ianuarie 23, 2011 at duminică, ianuarie 23, 2011 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

1 comentarii

Anonim  

Ajuţi tu si altii te vor ajuta, pe tine!

Asociaţia “SPERANTA ESTE UN DUMNEZEU AL BUCURIEI” înfiinţată in Oras Dărmăneşti, Jud Bacau, ce desfăşoară o activitate de sprijin a persoanelor cu hadicap, cunoscând implicarea dumneavoastră în sprijinul persoanelor cu nevoi speciale, vă rugăm să ajutati şi asociaţia noastră.
Pana in prezent suntem 35 de membri. Cu totii avem calitatea unor oameni obisnuiti de parintii, frati si surori, dar viata a facut sa fim cu nevoi speciale.
Intentionam, ca prin aportul adus de dumneavoastră sau instituţia pe care o reprezentati, să facem posibil ca cei 28 de membri să aibă acces la un program de reabilitare si integrare sociala. Dragostea, Bucuria, Pasiunea si Prietenia sunt trairi care alcatuiesc viata oricarui om fericit, trairi pe care ne dorim sa le aducem in inimile cat mai multor persoane, insa intotdeauna vom avea nevoie de prieteni si oameni, cu suflet care sa vrea să ne ajute, oameni asemeni dumneavoastra!
Urmatoarele cuvinte reprezinta imaginea asociatiei:
''Viata noastra este o lupta permanenta, pentru a ne pastra sanatatea mintala, pentru a supravietui, nu pentru a trai, pentru a ne mentine drepti într-o lume la care nu ne putem adapta, fara ajutorul dumneavoastra! Puterea oamenilor constă in unitate. Cu cat sunt mai multi oameni care cred intr-o cauza cu atat ea se va materializeaza mai repede”!
Te motiveaza puternic dorinta de a face bine si de a oferi o mana de ajutor celor ce au nevoie? Te simti implinit(ă) atunci cand ai ocazia de a spune cateva cuvinte frumoase sau chiar de a scoate din impas o persoana, avand tendinta de a te sacrifica pentru altii? SUNTEM AICI, Asociatia ‚SPERANTA ESTE UN DUMNEZEU AL BUCURIEI’ din Oras Dărmăneşti, Jud Bacau, ROMANIA si ne dorim din tot sufletul sa fim: ajutatati, sprijiniti, indrumati, consiliati, sfatuiti!
Aşteptăm bunăvoinţa, omenia şi sprijinul dumneavoastră prin ajutorul acordat oferindu-vă în schimb, zâmbetul şi recunoştinţa noastră, dar şi posibilitatea de a promova numele, marca sau imaginea instituţiei reprezentată prin dv. în faţa partenerilor şi a opiniei publice, organizarea de conferinţe sau a unor evenimente, la sediul Asociaţiei, iar ca Sponsor, puteţi beneficia şi de anumite facilitaţi fiscale ce vă sunt acordate prin Lege. La fel ca orice alta organizaţie care trebuie să strângă bani, să se facă cunoscută în cadrul comunităţii, să adere la programe, să depindă de sponsori, are şi avem multe sarcini de realizat. Omul are nevoie de şanse iar pentru a-şi valorifica şansele cei cu nevoi mai speciale, au nevoie de stimulare, îndrumare, educaţie, apreciere şi respect.
,,Bunatatea infrumuseteaza viata, impacand toate nelegiuirile, ea descurca ce este incurcat, usureaza ce este greu, inveseleste ce este trist!”
Persoana de contact Stanoaie Remus Liviu, Mobil: 0761622917/0746217193, E-mail: romuluss75@yahoo.com, sau ne puteti contacta şi la tel: 0234/356656; fax: 0234/356546. Cont in lei, IBAN; RO06RNCB0535118103700001 deschis la Banca Comerciala Romana, Agentia Dărmăneşti, Bacau. Cod de inregistrare fiscal: 27376032.
Vă mulţumim

22 aprilie 2011 la 04:54

Trimiteți un comentariu

add this

Creative Commons License
Copyright 2009 - Scoala Misterelor by Raul Petrisor is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Romania License.