PREDICŢII NUMEROLOGICE PENTRU ANUL 2011  

Posted by scoalamisterelor in , ,

PREDICŢII NUMEROLOGICE PENTRU ANUL 2011

Anul 2011 este dominat din punct de vedere numerologic de numărul patru.
2+0+1+1=4
Numărul patru reprezintă munca dar în acelaşi timp el ne aduce disciplină şi control. Uneori însă, aceste lucruri nu vin foarte uşor, mai ales după ce anii precedenţi ne-au adus doar distrugerea valorilor, a modului în care societatea funcţionează, declinul sistemului social. În acest context,  numărul patru nu aduce nicio schimbare sau flexibilitate, şi nici idei măreţe necesare pentru a ieşi din criză. 

Patru este şi corespunde sefirei hesed, care ne oferă tot ceea ce avem nevoie, fiind sursa a tot şi a toate. Dar umanitatea este conectată la un anumit tip de energie şi acest lucru va curge în continuare. Cu alte cuvinte, 2011 va continua şi menţine decăderea în care societatea a intrat şi care va continua până în 2012, care va fi punctul principal de schimbare şi care va aduce judecata acţiunilor noastre.

Hesed este reprezentat geometric prin pătrat, care înseamnă stabilitate sau fundaţie. 2011 este anul în care se va pune prin muncă fundaţia a noi structuri, moduri de gândire, principii, idealuri, sisteme sociale, etc. Tot ceea ce se va realiza în acest an va fi trainic şi va aduce roade, chiar dacă nu în acest an. Hesed ne va oferi noi descoperiri, relevarea unor adevăruri ascunse fundamentale despre noi şi umanitate.

Cuvintele cheie pentru 2011 ar fi descoperire, adevăr, secrete, scandal, conspiraţie, relaţii, parteneriate, diplomaţie.  Deşi avem impresia ca toate acestea se vor întâmpla la nivel macroeconomic şi politic şi nu ne vor influenţa prea mult, în realitate toate ne vor afecta la nivel individual.

Deci, acest an va fi un moment de redescoperire la nivel personal pentru mulţi. O redescoperire prin revelarea secretelor persoanelor apropiate. Motiv pentru care multe relaţii se vor rupe, altele vor apărea din senin şi se vor construi pe o fundaţie trainică. În general, toate relaţiile, parteneriatele care vor avea loc în acest an vor avea o fundaţie solidă.

Secretele care nu vor ieşi la suprafaţă în acest an au o foarte mare şansă să nu mai iasă pentru mulţi ani.
Pe plan politic, se vor realiza alianţe durabile între anumite partide, în timp ce altele se vor destrăma văzând cu ochii. Eventual, vor lua formă noi formaţiuni politice cu concepţii noi, care vor impune încet, încet un nou mod de a vedea lucrurile. Pe plan legislativ, se va vedea o mare activitate, numărul patru tinzând să creeze ordine; aceasta se va realiza prin justiţie dar acest lucru nu va avea loc efectiv decât după începerea lui 2012.

La nivel internaţional, se va sesiza acelaşi lucru: noi coaliţii şi întorsături de situaţii. Vor fi foarte multe ştiri legate de preşedinţi, miniştri, conducători, război, terorism, asasinate, chiar atentate. Este posibil să ia naştere în acest an un conflict major între ţări. Toate acestea vor avea un impact profund şi fundamental pentru anii care vor urma.

Este posibil ca acest an să aducă noi descoperiri fundamentale în toate domeniile (medicină, stiinţă, artă etc.) care ne vor transforma ca umanitate.

Anul universal 4 este anul în care se construieşte şi se structurează viitorul. Deşi el poate părea haotic, adesea presupunând multă muncă, tot ceea ce facem în acest interval va aduce roade în anii care vor urma. De aceea, este bine să ne planificăm viitorul, cariera, şi să încercăm să ne îndreptăm către ele, să ne atingem visele. Putem face acest lucru eliminând tot ce nu este eficient în viaţa noastră, găsind relaţia de care avem nevoie, locul de muncă care ne place, sau chiar mergând înapoi la şcoală dacă este necesar. Anul 2011 ne va forţa să lucrăm asupra acestor aspecte pentru a prelua din nou controlul asupra propriei noastre vieţi.

Toate aceste disonanţe de la calitatea lui patru sunt date de 0 şi 1, care ne arată că vor exista piedici în calea realizării noastre ca indivizi şi ca umanitate. Acest lucru ne va da impresia că oamenii caută să perceapă diferenţele dintre ei mai mult decât oricând, însă acest fapt va duce în realitate la o cernere a relaţiilor şi parteneriatelor la toate nivele, fie ele social-politice, religioase sau economice. Iată de ce va fi încă posibil să vedem cum cei bogaţi devin şi mai bogaţi, iar cei săraci şi mai săraci, mai ales dacă aceştia din urmă nu îşi schimbă fundamentele de viaţă personală la scară largă, fiind dominate şi organizate de cifra 4.

Cifra 2 ne arată ca toate aceste încercări pot fi depăşite doar în parteneriat, cu diplomaţie, prietenie şi înţelegere. De fapt, numărul doi va influenţa umanitatea pentru mileniul care urmează, ajutând-o să se pregătească pentru mileniul trei, bazat pe comunicare şi înţelegere.

Multitudinea de oportunităţi, posibilităţi, evenimente, acţiuni este dată de numărul maestru 11 care, deşi adesea nu ne ajută să materializăm aceste oportunităţi, acestea vor produce totuşi roade datorită cifrei patru.
Toate acestea vor fi influenţate la nivel personal de numărul anului personal, dând alte conotaţii personale pentru fiecare individ în parte.
Rămânând însă la privirea de ansamblu, iată ce ne va aduce fiecare lună în parte:
Ianuarie este cea mai haotică lună; împreună cu octombrie, sunt cele mai distructive luni ale anului, aceasta lună raportându-se în special la nivelul personal şi aducând schimbări neaşteptate şi adesea nedorite.
Februarie este o lună mai stabilă, care ne va îndrepta atenţia mult mai mult către necesităţile de bază. Este luna în care ne vom implica în familie şi vom dedica în mod voit sau nu timp organizării familiei şi relaţiilor interfamiliale. Economia va merge mai bine la nivel general, lumea se va simţi mult mai sigură pe ea.
Luna martie este o lună spirituală, filosofică, având posibilitatea în această perioadă să asistăm la acte spirituale, religioase chiar duse la extrem.
Aprilie ar trebui sa aducă un echilibru, fiind dominat de cifra 8, cifra banilor, a lucrurilor materiale. Se poate simţi o creştere efectivă a economiei, lucru care se va simţi în toate domeniile sociale, politice şi economice.
Iunie va fi o lună cu lucruri măreţe la nivel umanitar, care va aduce schimbări, evenimente sau descoperiri  ce vor da un impuls întregii economii.
Iulie va continua cu energia şi dinamica lunii iunie, doar că aceste elemente vor fi direcţionate mult mai amplu către planurile materiale, oferind multora nenumărate oportunităţi.
August va fi o lună a comunicării, eventual o luna a analizei a ceea ce s-a realizat până la momentul respectiv. Va fi o lună a destinderii în acest an bazat pe muncă, dar pentru cei implicaţi în munca creativă ar putea fi cea mai productivă lună.
În septembrie, creativitatea, intuiţia şi fantezia vor fi tăiate din rădăcini. Am putea spune că va exista o lipsă totală de viziune, spiritualitate, idealism. Totul se va reduce la planul material şi la bani.
Octombrie va fi similar lunii ianuarie, aducând schimbări, întorsături de situaţii cu precădere la nivel material, fizic. Vom avea nevoie de forţă şi putere pentru a trece prin această lună.
Noiembrie va fi o lună a posibilităţilor prin repetarea de două ori a numărului maestru 11. Dar acestea vor fi îndreptate către relaţii şi în special către cei apropiaţi. Oportunităţile oferite în această lună trebuie măsurate foarte bine si tratate cu diplomaţie.
Decembrie va fi luna în care o voce va fi auzită in jurul lumii, condusă de idei şi dorinţe măreţe pentru a ajuta umanitatea, aducând speranţe noi anumitor pături sociale, în special pe plan religios sau spiritual.

This entry was posted on vineri, ianuarie 14, 2011 at vineri, ianuarie 14, 2011 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

1 comentarii

Anonim  

F. f. interesant! Multumesc!

15 martie 2011 la 01:56

Trimiteți un comentariu

add this

Creative Commons License
Copyright 2009 - Scoala Misterelor by Raul Petrisor is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Romania License.