Divinație 2 - Tarot  

Posted by scoalamisterelor in

Cursul de Divinație cu Tarot este modulul 2 din seria de divinatie.

Cărțile de Tarot au fost folosite din timpuri ancestrale pentru  a dezvălui adevăruri ascunse. In ultimi ani interesul pentru metodele de divinație și mai ales al tarotului a crescut în mod considerabil. Din ce in ce mai multa lume cauta cai de accesare a cunoasterii ancestrale și modalități din ce în ce mai clare de a afla voia divinitații pentru a ne alinia cu aceasta, în evolutia noastră spiritală.

Toti cei care sunt interesați decoperă în tarot o ustensilă și o metoda foarte puternica, chiar necesară pentru evolutia persoanala și interioară, ghidare în călătoria spirituală,descoperirea potențelor și calitățiilor proprii. Tarotul oferă modalitați clare de ghidare, constientizare și lucru pentru indeplinirea misiunii personale.

Scoput principal al acestui curs este de a învăța cum sa folosești carțile pentru a te înțelege mai bine. Prin metodele predate și folosite vei realiza ca nu trebuie neapărat să ai capacități extra senzoriale sau paranormale pentru a folosi tarotul cu succes. Ai nevoie de voința și perseverență sa îți dezvolți propria intuiție.

Cursul este înparțit în 7 lecții a câte 2.5 ore de predare și lucru pentru fiecare lecție în parte.

Vei studia în mod teoretic şi practic

  • Istoria tarotului,
  • Simbolismul celor 22 de Arcanei Major,
  • Simbolismul celor 56 de Arcane Minore, 
  • Corelarea carțiilor de Tarot cu Arborele Vieţii.
  • Simbolismul Cărţilor de Curte: Regi, Regine, Cavaleri şi Valeţi
  • Interpretările fizionomice, psihologice, esoterice şi oculte Cărţilor de Curte.
  • Procesul de divinaţie în practica Tarotului,
  • Aşezare şi interpretare a cărţilor
  • Magia Tarotului.
Fiecare lecțite are exerciții pentru a face asimilare, memorare şi interpretare, a Tarotului, a  materialui predat, cât mai placuta, rapidă și utilă.

Informaţiile prezentate verbal conţin tehnici, interpretări şi învăţături care nu au cunoscut până acum lumina tiparului. Oferind posibilitatea cursantului la o înțelegere mai profunda și mai rapidă, imposibila doar prin citirea și sintetizarea materialelor părute pe piață pâna în prezent..

Lucruri necesare:

Singurul lucru necesar pentru acest curs este deținerea unui deck de tarot. Daca nu ești in posesia unuia noi am recomanda achiziționarea deckului cu numele Rider-Waite.

Durata curusului: 18 - 20 ore

Lector: Asterion www.asterionmage.blogspot.com

Pentru inscrieri in toate orasele unde scoala are filiale ne puteti contacta.

http://scoalamisterelor.blogspot.com/2009/12/contact.html

This entry was posted on marți, mai 04, 2010 at marți, mai 04, 2010 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

2 comentarii

Superb! Multumesc frumos! Si ne vedem la Cluj :D

5 mai 2010 la 04:35

Cu mare placer.

5 mai 2010 la 12:25

Trimiteți un comentariu

add this

Creative Commons License
Copyright 2009 - Scoala Misterelor by Raul Petrisor is licensed under a Creative Commons Attribution-Non-Commercial-No Derivative Works 3.0 Romania License.